Kunstuitleen Voorschoten Bij ForumArt

Over Ons

Sinds 2000 zijn wij gevestigd in het 'Oude Centrum' van Voorburg aan de Parkweg 40-42! Onze Galerie en kunstuitleen gaan schuil achter twee kleurrijke etalages vol prachtige kunst! Wij bieden een ruime gevarieerde collectie schilderijen van hedendaagse internationale kunstenaars, maar ook beelden en glasobjecten voor binnen en buiten.

Onze Collectie

Alle schilderijen zijn beschikbaar voor directe aankoop maar zijn tevens beschikbaar in de kunstuitleen. Dit kunstuitleen systeem biedt de mogelijkheid te sparen voor een kunstwerk, maar geeft ook de mogelijkheid om 2x per jaar te wisselen en gaat het opgebouwde spaarsaldo mee naar het nieuwe kunstwerk.

Wij adviseren graag met uw keuze en komen vrijblijvend langs voor een proefplaatsing voor kunstuitleen in Voorschoten!

Contactgegevens en routebeschrijving

Adres ForumArt - Galerie & Kunstuitleen

Parkweg 42-44, 2271 AK Voorburg

Begin uw reis in Voorschoten. Rijd noordwaarts richting de Leidseweg (N447). Volg deze weg, die later overgaat in de Voorschoterweg. U blijft deze weg volgen richting Leiden.

Na enige tijd neemt u de afslag richting de A4/Den Haag. Eenmaal op de A4, rijdt u in de richting van Den Haag. Neem op de A4 de afslag 8-Leidschendam-Voorburg. Na het nemen van de afslag, volgt u de borden richting Voorburg.

Eenmaal in Voorburg, navigeert u door de sfeervolle straten van het oude centrum. Uw bestemming bevindt zich aan de Parkweg. Zoek naar nummer 42, herkenbaar aan een kleurrijke etalageruit. Achter deze etalage heten wij u van harte welkom!

U kunt ons bereiken via e-mail info@forumart.nl
Telefonisch bereikbaar:070-3870013 of 06-54792275

Bij kunstuitleen Voorschoten verhuren en verkopen wij moderne hedendaagse kunst!

Kunstuitleen van bekende kunstenaars zoals o.a.:

en nog velen meer….

Ook voor beelden, glaswerk, inlijstingen en kunstzinnige kado’s heeft u bij Kunstuitleen ForumArt in Voorschoten ruime keuze.

Kijk hier voor ons complete kunstuitleen aanbod:

Hoe Werkt Onze Kunstuitleen in Voorschoten?

Als u niet voor kopen, maar voor kunstuitleen kiest, betaalt u in totaal slechts 3% van de waarde van het kunstwerk. Dit omvat 2% spaartegoed en 1% huurkosten. Er is geen minimale of maximale looptijd voor de uitleen, u mag het zolang in uw bezit houden als u wilt.

  • Flexibel Uitlenen: U kunt het kunstwerk op elk moment opzeggen en maximaal 2x per jaar wisselen.
  • Spaar voor Kunst: Het opgebouwde spaarsaldo gaat mee naar het nieuwe kunstwerk of kan worden gebruikt voor de aanschaf van een ander object uit onze collectie.
  • Eigendomsoptie: U kunt het kunstwerk ook op elk gewenst moment aankopen, waarbij het opgebouwde spaartegoed in mindering wordt gebracht op het aankoopbedrag.

Ons vriendelijke en flexibele systeem zorgt ervoor dat u uiteindelijk eigenaar wordt van hét kunstwerk van uw dromen.

Kunst in het Bedrijf

Kunst op de werkplek inspireert en motiveert uw medewerkers. Met 25 jaar ervaring in de kunstbranche en bedrijfsinrichting adviseren wij u graag bij het samenstellen van uw kunstcollectie. Dit kan bij u op locatie of in onze galerie waar u een voorselectie kunt maken, waarna wij deze in uw bedrijf presenteren.

Huur

Het bedrijf huurt de werken voor bepaalde of onbepaalde tijd, er vindt geen collectie-opbouw plaats, en er kan in overleg per jaar of per 2 jaar gewisseld worden. De kosten bedragen 1,68% per kunstwerk per maand exclusief btw, en deze constructie is volledig belastingaftrekbaar.

Huur met Recht van Koop

Het bedrijf huurt de werken voor minimaal 6 maanden, waarbij u 1% huur betaalt en 2% spaart. Met de reservering van dit spaartegoed komt er een collectie-vorming in uw bedrijf en kunnen de kunstwerken in eigendom worden verkregen.

KunstKoopregeling

U selecteert uw kunstcollectie en betaalt 25% van de totaalwaarde vooraf, waarna het restant wordt verspreid over 10 maanden. Deze regeling is volledig rente-vrij!!

Wij Verzorgen naast kunstuitleen in Voorschoten ook Kunstuitleen in andere regio’s. Onder andere in Delft, Den Haag, Zoetermeer en Rijswijk. Voor meer informatie en vragen, kunt u contact met ons opnemen via de hierboven vermelde telefoonnummers en e-mailadres. Wij helpen u graag bij het verrijken van uw leven en uw werkruimte met prachtige kunstwerken.