Kunstuitleen in Rijswijk bij ForumArt

Over ForumArt

Bij ForumArt, gevestigd sinds 2000 in het 'Oude Centrum' van Voorburg aan de Parkweg 40-42, ontdekt u een wereld vol kunst en creativiteit. Onze galerie en kunstuitleen schuilen achter twee kleurrijke etalages, gevuld met prachtige kunstwerken. Onze collectie omvat een breed scala aan schilderijen van hedendaagse internationale kunstenaars, evenals beelden en glasobjecten voor binnen en buiten.

Uw Kunst in Onze Collectie

Al onze kunstwerken zijn beschikbaar voor directe aankoop, maar we bieden ook een kunstuitleensysteem aan. Dit systeem stelt u in staat om te sparen voor uw droomkunstwerk en biedt de flexibiliteit om tweemaal per jaar van kunstwerk te wisselen, waarbij het opgebouwde spaarsaldo wordt overgedragen naar uw nieuwe keuze. We adviseren graag bij uw selectie en bieden vrijblijvende proefplaatsingen aan in omgeving Rijswijk.

Bezoek Ons

Adres: ForumArt - Galerie & Kunstuitleen

Parkweg 42-44
2271 AK Voorburg

Begin uw reis in Rijswijk. U kunt de Prinses Beatrixlaan volgen richting het noorden. Blijf deze weg volgen; deze wordt later de Generaal Spoorlaan en vervolgens de Burgemeester Elsenlaan. U rijdt nu in de richting van Voorburg.

Naarmate u Voorburg nadert, volgt u de borden naar het oude centrum. Eenmaal in het oude centrum van Voorburg, zoekt u de Parkweg op. Uw bestemming bevindt zich aan deze straat. Kijk uit naar nummer 42, waar u een kleurrijke etalageruit zult vinden. Achter deze etalage heten wij u van harte welkom!

Bij kunstuitleen in Rijswijk verhuren en verkopen wij moderne hedendaagse kunst!

Kunstuitleen van bekende kunstenaars zoals o.a.:

en nog velen meer….

Ook voor beelden, glaswerk, inlijstingen en kunstzinnige kado’s heeft u bij Kunstuitleen ForumArt in Rijswijk ruime keuze.

Kijk hier voor ons complete kunstuitleen aanbod:

Hoe Werkt Onze Kunstuitleen in Rijswijk?

Wanneer u kiest voor kunstuitleen, betaalt u slechts 3% van de waarde van het kunstwerk. Hiervan gaat 2% naar uw spaartegoed en 1% naar huurkosten. Er is geen minimale of maximale uitleentermijn; u bepaalt hoelang u het kunstwerk wilt behouden. U kunt op elk gewenst moment opzeggen of het kunstwerk omruilen, tot wel tweemaal per jaar. Het opgebouwde spaarsaldo kan worden gebruikt voor de aanschaf van een ander kunstwerk uit onze collectie.

Kunst in uw bedrijf motiveert en inspireert uw medewerkers. Met 25 jaar ervaring in de kunstbranche en bedrijfsinrichting helpen wij u graag bij het samenstellen van uw kunstcollectie. Dit kan op uw locatie of in onze galerie, waar u een voorselectie kunt maken die wij vervolgens in uw bedrijf presenteren.

Huur

Bedrijven kunnen kunstwerken huren voor bepaalde of onbepaalde tijd, met de mogelijkheid om jaarlijks of tweemaal per jaar te wisselen. Na 2 jaar kunnen de kunstwerken tegen gunstige voorwaarden worden aangeboden aan het personeel. De kosten bedragen 1,68% per kunstwerk per maand, exclusief btw, en deze constructie is volledig belastingaftrekbaar.

Huur met recht van koop

Bij deze optie huurt uw bedrijf kunstwerken voor minimaal 6 maanden. U betaalt 1% huur en spaart 2%. Door dit spaartegoed op te bouwen, kunt u de kunstwerken uiteindelijk in eigendom verwerven.

KunstKoopregeling

Met de KunstKoopregeling selecteert u uw kunstcollectie en betaalt u 25% van de totaalwaarde vooraf, waarna het resterende bedrag rentevrij wordt verspreid over 10 maanden.

Neem Contact Op

Wij verzorgen naast Kunstuitleen in Rijswijk ook Kunstuitleen in andere regio’s. Onder andere in Leiden, Delft, Zoetermeer en Voorschoten. Heeft u vragen over de kunstuitleen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op:

U kunt ons bereiken via e-mail info@forumart.nl
Telefonisch bereikbaar:070-3870013 of 06-54792275