Kunstuitleen in Delft - ForumArt

Over ForumArt

Welkom bij ForumArt, uw kunstuitleen en galerie in het 'Oude Centrum' van Voorburg, gevestigd aan de Parkweg 40-42 sinds 2000! Onze galerie en kunstuitleen bevinden zich achter twee kleurrijke etalages vol prachtige kunstwerken. Bij ForumArt vindt u een uitgebreide collectie schilderijen van hedendaagse internationale kunstenaars, evenals beelden en glasobjecten voor binnen en buiten.

Onze Collectie

Bij ForumArt bieden wij niet alleen de mogelijkheid om kunstwerken direct aan te kopen, maar ook om ze te huren via ons kunstuitleen systeem. Dit systeem stelt u in staat om te sparen voor uw favoriete kunstwerk en biedt tevens de optie om twee keer per jaar te wisselen. Het opgebouwde spaarsaldo gaat mee naar het nieuwe kunstwerk.

Persoonlijk Advies

Ons team staat altijd klaar om u te adviseren bij het maken van uw keuze. We bieden zelfs vrijblijvende proefplaatsingen aan voor kunstuitleen in Delft!

Bij kunstuitleen in Delft verhuren en verkopen wij moderne hedendaagse kunst!

Kunstuitleen van bekende kunstenaars zoals o.a.:

en nog velen meer….

Ook voor beelden, glaswerk, inlijstingen en kunstzinnige kado’s heeft u bij Kunstuitleen ForumArt in Delft ruime keuze.

Kijk hier voor ons complete kunstuitleen aanbod:

Adres en Routebeschrijving ForumArt - Galerie & Kunstuitleen 

Parkweg 42-44, 2271 AK Voorburg - Rijdt vanuit Delft naar het oude centrum van Voorburg is eenvoudig. Begin uw reis in het hart van Delft en rijdt richting de A13/E19 naar Den Haag. Volg de borden naar de A4/Den Haag. Eenmaal op de A4, neemt u afslag 8-Leidschendam-Voorburg. Volg de borden naar Voorburg. U rijdt nu op de N14, die u verder leidt naar het oude centrum van Voorburg.

Eenmaal in Voorburg, navigeert u door de charmante straten naar de Parkweg. Uw bestemming, gelegen achter een kleurrijke etalageruit, is te vinden op Parkweg nummer 42. Wij heten u van harte welkom!

Hoe Werkt Onze Kunstuitleen in Delft?

Als u voor kunstuitleen kiest, betaalt u slechts 3% van de waarde van het kunstwerk, waarvan 2% wordt gespaard en 1% als huurkosten geldt. Er is geen minimale of maximale looptijd voor de uitleen; u bepaalt zelf hoe lang u het kunstwerk wilt behouden.

Wisselingen en Spaarsaldo

U kunt op elk moment uw kunstwerk opzeggen of omruilen voor een nieuw stuk. We bieden maximaal 2 wisselingen per jaar aan, en het opgebouwde spaarsaldo gaat mee naar het nieuwe kunstwerk. U kunt het spaarsaldo ook gebruiken voor de aanschaf van een ander kunstwerk uit onze collectie. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om het kunstwerk aan te kopen, waarbij het opgebouwde spaartegoed wordt verrekend met het aankoopbedrag.

Kunst voor Bedrijven

Kunst in uw bedrijf inspireert en motiveert uw medewerkers. Met meer dan 25 jaar ervaring in de kunstbranche en bedrijfsinrichting, helpen wij u graag bij het samenstellen van uw kunstcollectie. We bieden advies op locatie en u kunt ook een voorselectie maken in onze galerie, waarna wij de kunstwerken in uw bedrijf presenteren.

Huur

Bedrijven kunnen kunstwerken huren voor bepaalde of onbepaalde tijd, met de mogelijkheid om per jaar of per 2 jaar te wisselen. De kosten bedragen 1,68% per kunstwerk per maand, exclusief btw, en deze constructie is volledig belastingaftrekbaar.

Huur met Recht van Koop

In deze constructie huurt u kunstwerken voor minimaal 6 maanden, waarbij u 1% betaalt en 2% spaart. Hiermee bouwt u een kunstcollectie op in uw bedrijf, en de kunstwerken kunnen uiteindelijk in eigendom worden verkregen.

KunstKoopregeling

Met onze KunstKoopregeling kunt u uw kunstcollectie samenstellen en slechts 25% van de totaalwaarde vooraf betalen. Het resterende bedrag wordt renteloos gespreid over 10 maanden.

Contacteer Ons

Wij verzorgen naast Kunstuitleen in Delft ook Kunstuitleen in andere regio’s. Onder andere in Leiden, Rijswijk, Rotterdam en Voorschoten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via:

U kunt ons bereiken via e-mail info@forumart.nl
Telefonisch bereikbaar:070-3870013 of 06-54792275

Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het ontdekken van uw droomkunstwerk!