Kunstuitleen Leiden - Ontdek Kunst op Zijn Best

Over ForumArt: Uw Kunstgalerie en Kunstuitleen Sinds 2000

Bij ForumArt zijn wij al sinds het jaar 2000 gevestigd in het pittoreske 'Oude Centrum' van Voorburg, op Parkweg 40-42. Achter onze twee kleurrijke etalages schuilt een schat aan prachtige kunstwerken. Wij zijn trots op onze gevarieerde collectie, bestaande uit schilderijen van hedendaagse internationale kunstenaars, beelden en glasobjecten, zowel voor binnen als buiten.

Onze Unieke Kunstuitleen in Leiden 

Bij ForumArt bieden we u niet alleen de mogelijkheid om kunstwerken direct aan te kopen, maar ook om ze te lenen via ons flexibele kunstuitleensysteem. Met ons systeem kunt u sparen voor uw favoriete kunstwerk terwijl u het in uw bezit heeft. Of u nu een kunstwerk voor de lange termijn wilt of regelmatig wilt wisselen, wij passen ons aan aan uw wensen.

Bij kunstuitleen Leiden verhuren en verkopen wij moderne hedendaagse kunst!

Kunstuitleen van bekende kunstenaars zoals o.a.:

en nog velen meer….

Ook voor beelden, glaswerk, inlijstingen en kunstzinnige kado’s heeft u bij Kunstuitleen ForumArt in Leiden ruime keuze.

Kijk hier voor ons complete kunstuitleen aanbod:

Bezoek Ons

Adres ForumArt - Galerie & Kunstuitleen

Parkweg 42-44
2271 AK Voorburg

Begin uw reis in Leiden en rijdt richting de A4, de snelweg naar Den Haag. Volg de A4 en blijf deze weg volgen richting Den Haag. Neem op de A4 de afslag 8-Leidschendam-Voorburg. Na het nemen van de afslag, volgt u de borden richting Voorburg.

Eenmaal in Voorburg, navigeert u door de sfeervolle straten van het oude centrum. Uw bestemming bevindt zich aan de Parkweg. Zoek naar nummer 42, herkenbaar aan een kleurrijke etalageruit. Hier heten wij u van harte welkom!

Hoe Werkt Onze Kunstuitleen in Leiden ?

Als u voor kunstuitleen kiest in plaats van kopen, betaalt u slechts 3% van de waarde van het kunstwerk. Hiervan is 2% spaartegoed, waarmee u kunt sparen voor uw droomkunstwerk, en 1% zijn huurkosten. Er is geen vaste looptijd, dus u bepaalt hoe lang u een kunstwerk wilt lenen. U kunt op elk moment wisselen en het opgebouwde spaartegoed meenemen naar uw nieuwe kunstwerk.


Kunst op Kantoor - Inspireer en Motiveer

Kunst op de werkplek draagt bij aan een aangename sfeer en verhoogt de productiviteit van uw medewerkers. Met 25 jaar ervaring in de kunstbranche en bedrijfsinrichting, staan wij klaar om u te adviseren bij het samenstellen van uw kunstcollectie. We bieden advies op locatie of u kunt onze galerie bezoeken, waar u een voorselectie kunt maken en wij deze vervolgens in uw bedrijf presenteren.


Diverse Huurmogelijkheden

Bij ForumArt bieden we verschillende huurmogelijkheden aan bedrijven:
  • Huur: Kunstwerken kunnen gehuurd worden voor bepaalde of onbepaalde tijd. U kunt jaarlijks of om de twee jaar wisselen. Na 2 jaar kunt u de kunst zelfs tegen gunstige voorwaarden aan uw personeel aanbieden. U betaalt slechts 1,68% per kunstwerk per maand, exclusief btw, wat volledig belastingaftrekbaar is.
  • Huur met Recht van Koop: Huur kunstwerken voor minimaal 6 maanden, waarbij u 1% huurkosten betaalt en 2% spaart voor toekomstige aankopen. Zo bouwt u een collectie op en kunt u de kunstwerken in eigendom verkrijgen.
  • KunstKoopregeling: Selecteer uw kunstcollectie en betaal slechts 25% van de totaalwaarde upfront, waarna het resterende bedrag rentevrij over 10 maanden wordt verspreid.

Neem Contact met Ons op

Voor meer informatie en om uw kunstervaring te verrijken, kunt u contact met ons opnemen via:

U kunt ons bereiken via e-mail info@forumart.nl
Telefonisch bereikbaar:070-3870013 of 06-54792275

Bij Kunstuitleen Leiden - ForumArt, streven we ernaar om kunst toegankelijk te maken en uw kunstervaring te verrijken. Wij heten u van harte welkom in onze galerie en kijken ernaar uit om u te helpen bij het ontdekken van het kunstwerk van uw dromen.Wij Verzorgen ook Kunstuitleen in andere regio’s. Onder andere Rijswijk, Den Haag, Rotterdam en Voorburg.