Kunstuitleen

Kunstuitleen voor de hele regio

Vanuit Voorburg bedienen wij klanten in de hele regio Zuid-Holland, zoals Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.
Maar ook klanten buiten de regio weten ons te vinden, onze kunst hangt door heel Nederland.

Hoe werkt deze kunstuitleen?

Als u niet voor kopen, maar voor kunstuitleen kiest, betaalt een totaal van 3% van de waarde van het kunstwerk. Waarvan 2% spaartegoed en 1% huurkosten.

Er is geen minimale of maximale looptijd voor de uitleen, u mag het zolang in uw bezit houden als u wilt.
U kunt het kunstwerk ieder moment weer opzeggen. Bent u intussen veranderd van smaak, dan ruilt u het gewoon weer om voor een nieuw kunstwerk. Wisselingen maximaal 2x per jaar. Het opgebouwde spaarbedrag gaat dan mee naar het nieuwe kunstwerk, maar u kunt het ook gebruiken voor de aanschaf van een ander object of kunststuk uit onze collectie. Ook kunt u het kunstwerk ieder gewenst moment aankopen en wordt het opgebouwde spaartegoed in mindering gebracht op het aankoopbedrag.
U ziet, het is een zeer vriendelijk en flexibel systeem waarin het belangrijk is dat u uiteindelijk eigenaar wordt van hét kunstwerk van uw dromen.

Voorbeeld

Stel, uw interesse gaat uit naar een kunstwerk van € 1.000,--.

Huur 1% € 10,00
Spaar 2% € 20,00
Totaal   € 30,00 per maand

 

 

 

Oók kunnen wij u onze KunstKoopregeling aanbieden, hier betaalt u bij aanschaf 25% van de aankoopwaarde en wordt het restant verspreidt over 10 maanden. Geheel rentevrij!

Kunst in het bedrijf

U kunt bij ForumArt kunst aankopen, maar ook gebruik maken van onze flexibele kunstuitleen of onze renteloze KunstKoopregeling.

Kunst in het bedrijf inspireert en motiveert

Kunst op de werkplek brengt een aangename sfeer en daardoor efficiëntere en productievere medewerkers. Met 25 jaar ervaring in de kunstbranche en bedrijfsinrichting adviseren wij u graag met het samenstellen van uw kunstcollectie. Dit kan bij u op locatie of u komt naar onze galerie waar u een voorselectie kunt maken en wij deze daarna in uw bedrijf presenteren.

 

Huur

Het bedrijf huurt de werken voor bepaalde of onbepaalde tijd, er vindt geen collectie-opbouw plaats, er kan in overleg per jaar of per 2 jaar gewisseld worden. Een mogelijkheid is na 2 jaar dat de kunst in het bedrijf tegen gunstige voorwaarden aangeboden wordt aan het personeel. U betaalt 1,68% per kunstwerk per maand exclusief btw. Deze constructie is volledig belastingaftrekbaar.

 

Huur met recht van koop

Het bedrijf huurt de werken voor minimaal 6 maanden, in deze constructie huurt u 1% en spaart u 2%. Met de reservering van dit spaartegoed komt er een collectie-vorming in uw bedrijf en kunnen de kunstwerken in eigendom worden verkregen.

 

KunstKoopregeling

U selecteert uw kunstcollectie en u betaalt 25% aan van de totaalwaarde en het restant wordt verspreid over 10 maanden. Deze regeling is volledig rente-vrij!!